Jaloezieën

Jaloezieën zijn horizontale lamellen waarmee de lichtinval geregeld kan worden. Met de stand van de lamellen bepaal je de hoeveelheid licht en privacy. Hierdoor zijn jaloezieën ook prima te gebruiken in de slaapkamer of badkamer. De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en zijn met de hand bedienbaar, maar wij leveren ook een electrische variant. Jaloezieën zijn er in de varianten hout, leder of aluminium.

De mogelijkheden

01

Houten of lederen jaloezieën:

Met houten of lederen jaloezieën creëert u een warme stoere uitstraling in uw interieur. Houten lamellen geven een sfeervolle en natuurlijke touch aan uw inrichting. De houten lamellen zijn leverbaar in verschillende breedtes en materialen en zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals keuken en badkamer. Alles uiteraard op maat gemaakt.

02

Aluminium jaloezieën

De collectie jaloezieën omvat 220 kleuren op 25 mm, 120 kleuren op 50 mm, en heel veel kleuren in 16 mm, 35 mm en zelfs 70 mm. De jaloezieën worden standaard geleverd met trekkoord en tuimelstaaf, maar kunnen ook elektrisch bedienbaar worden geleverd.